Optredens

Het "Eerste" optreden was op 2 juli 2005 tijdens het dorpsfeest te Ter Heijde aan zee en was een groot succes met vele belangstellenden.
Ook de vele optredens welke hierop volgden, zoals de Heijdse dagen, Shantyfestivals, KNRM en in vele zorgcentra, werden enthousiast ontvangen.
Enkele hoogtepunten waren de optredens in Harwich - Engeland, de Keukenhof en het nummer "Samen zijn" met Petra Berger.

Er zijn al weer enkele aanvragen in behandeling.
Voor belangstellenden: Boek op tijd, dit voorkomt teleurstellingen.

Komende Optredens

Woonzorgcentrum "Duinhage"

Optredens
Datum: 12 sept 2018 14:30

Locatie: Woonzorgcentrum Duinhage  |  Plaats: Den Haag, Nederland

In de activiteitenagenda van woonzorgcentra "Duinhage" staat weer een optreden van 't Heijdse Vismaatjeskoor gepland.

Als bewoner of wijkbewoner kunt u met vrienden of bekenden aanschuiven voor een spetterend optreden van dit koor.

De Savornin Lohmanlaan 202, 2566 AW Den Haag, Nederland

Kaart 'Woonzorgcentrum Duinhage'